Top 5 beste crypto cadeau's

De feestdagen komen er weer aan. En wat is er leuker dan een crypto cadeau geven met Sinterklaas en kerst. Crypto cadeau’s zijn geschikt voor iedereen. Iedereen die al in crypto zit wordt er in ieder geval blij van. Daarnaast is een crypto cadeau een leuke manier om iemand kennis te laten maken met crypto.

1. Boek van de Bitcoinfamily

Het boek van de Bitcoinfamily hoort uiteraard op de eerste plek van de top 5 beste crypto cadeau’s. Life on the Block gaat over leven op de blockchain met crypto. Wie doet dat meer dan de Bitcoinfamily, die alles verkocht hebben voor Bitcoin?

Nu kan ik me voorstellen dat dit niet iets is wat iedereen wil doen. Maar het boek is denk ik voor iedereen die interesse heeft in crypto en blockchain goed om te lezen als inspiratiebron. Het boek laat zien wat het gedachtegoed achter Bitcoin is, er staan praktische tips in en als belangrijkste krijg je uit het levensverhaal van de Bitcoinfamily mooie levenslessen mee. Wat is een mooiere feestgedachte dan dat?

Benieuwd naar mijn volledige review over het boek? Lees hier de Review

W il je het boek graag kopen? Koop het boek hier

 

2. Tradingcursus Bitcoinbootcamp

Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen zijn aan crypto begonnen omdat zij veel geld willen verdienen. Je kunt een aantal dingen doen. Hodlen, airdrops, minen en traden. Ik denk dat wat je ook doet, je uiteindelijk altijd een klein beetje een trader bent. Want ook als je hodlt, moet je bepalen wanneer je koopt en verkoopt. Persoonlijk heb ik veel last van FOMO (bang om iets mis te lopen), waardoor ik mijn goed uitgedachte strategieën over boord gooide en de gekste dingen heb gedaan. In mijn blog “Being a whale FOR A DAY: 5 trading don’ts” geef ik 5 tips over wat je vooral niet moet doen als je trade en kun je zien wat mijn meest gekke, maar tegelijk ook leuke FOMO actie is geweest.

Lees de blog 5 trading don'ts

Inmiddels ben ik in FOMO therapie gegaan bij Bitcoinbootcamp. Dat is nu bijna een maandje geleden. Ik wil uiteraard niet te vroeg juichen, maar ik heb het idee dat ik mijn FOMO aardig heb weten te beteugelen. Binnenkort volgt mijn review over Bitcoinbootcamp. Dus mis deze niet. Ik kan wel alvast zeggen dat mijn eerste ervaringen positief zijn. Benieuwd naar mijn vooruitgang na de tradingcursus? Volg Life on the Block op Instagram.

Dus gun jij het iemand om daadwerkelijk rijk te worden door crypto, denk dan eens na over het cadeau geven van Bitcoinbootcamp.

De cursus bestaat uit 4 delen. Het eerste gedeelte is de Introductie in de wereld van crypto, deze is gratis, dus altijd leuk om cadeau te geven. We blijven Nederlanders natuurlijk. Daarna volgt de Basics cursus. Hierin leer je de basis, zoals het aankopen, verzenden, aanmaken van wallets, installeren van een Ledger enzovoorts. Dan volgt de Advanced cursus, hierin leer je een strategie om te traden (deze heb ik gevolgd). Tot slot is er de Expert cursus, waarin je nog dieper ingaat op het traden tot een meer professioneel niveau.

Benieuwd geworden naar deze tradingcursus? Lees hier meer over Bitcoinbootcamp

 

3. Crypto cadeaubon

Een crypto cadeaubon is voor iedereen geschikt. Zoek je een leuk cadeautje voor iemand die in crypto zit, dan gaat diegene altijd blij zijn met wat extra crypto. Daarnaast is een crypto cadeaubon ook leuk voor iemand die juist nog helemaal niet in crypto zit. Het is een makkelijke manier om iemand zijn eerste crypto te geven. En hoe leuk is het als jij diegene bent die iemand introduceert in de wondere wereld van crypto.

Je kunt een cryptocadeaubon bestellen via Cryptocadeau

Er zijn meerdere aanbieders van cryptocadeaubonnen. Cryptocadeau is het meest gebruiksvriendelijk voor beginners, vanwege het persoonlijke portfolio waarop de crypto wordt bewaard. Geen moeilijk gedoe met wallets aanmaken enzovoorts.

 

4. Crypto kleding en accessoires

De echte cryptoliefhebber wil natuurlijk niets liever dan aan de hele wereld laten zien hoe geweldig crypto en blockchain zijn. Er zijn genoeg mogelijkheden om kleding te kopen met allerlei crypto logo’s uitspraken enzovoorts voor mannen en vrouwen. In crypto kleding niet echt wat je zoekt. Dan zijn er ook altijd nog crypto accessoires, zoals kussens, bekers, muismatten, kookschorten en van alles en nog wat. Een leuke cryptowebshop waar je al deze dingen kunt vinden is:

Spreadshirt

 

5. Ledger / hardware wallet

Misschien niet het meest spannende cadeau, maar wel een heel waardevol cadeau: een hardware wallet. Een hardware wallet is onmisbaar voor iedereen die serieus investeert in crypto. Een hardware wallet is een van de meest veilige manieren om je crypto op te slaan. Dus als je crypto hodlt is dit altijd een aanrader. Nu is je crypto misschien maar € 100,- waard, maar wat als dit opeens € 10.000,- is?

Een bekende hardware wallet is de Ledger. Ga voor meer informatie en bestellen naar Ledger

Let op: niet alle crypto kunnen opgeslagen worden op alle soorten hardware wallets, kijk dit dus eerst even na voor je er één koopt.